30 χρόνια κυρίαρχοι στα ολόφρεσκα θαλασσινά

Απολαύστε την ποιότητα και την πολυτέλεια του σπάνιου θησαυρού των βυθών. Εμπιστευθείτε τους κυρίαρχους στο εμπόριο θαλασσινών, με ασυναγώνιστη εμπειρία περίπου 30 ετών. Μέσα σε λίγες ώρες τα προιόντα μας φτάνουν σε εσάς ολόφρεσκα, όπου κι αν βρίσκεστε σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Οστρακοειδή

Στρείδια ελληνικά, Γαλλίας ή Ολλανδίας, ελληνικά μύδια, φούσκες, χτένια, γυαλιστερές, κυδώνια, αχιβάδες, καλόγνωμες, χάβαρα, λουπίνια, τελίνες, πορφύρες, στρουμπάρια, σωλήνες.

Μία θάλασσα επιλογές, που βρίσκονται στον "αφρό" της γαστρονομίας, συνδυάζοντας μαεστρικά απλότητα και φινέτσα.

Περισσότερα

Καρκινοειδή

Είτε πρόκειται για καβούρι, είτε για αστακό, τα εκλεκτά προιόντα μας κάνουν τη διαφορά και μετατρέπουν κάθε γεύμα σας σε μοναδική γαστρονομική εμπειρία. 

Περισσότερα

Εχινόδερμα

Ο αχινός είναι μοναδικός, όπως και η γεύση του. Κρύβει μέσα του την αρμύρα και την μυρωδιά της θάλασσας και τα αβγά του αποτελούν έναν εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο μεζέ, υψηλής διατροφικής αξίας.

Περισσότερα

Μία προσιτή πολυτέλεια στο τραπέζι σας

MegaOstrakon σημαίνει ποιοτικά άριστα οστρακοειδή, συνεπώς και ασφαλής απόλαυση της απαράμιλλης γεύσης αυτού του μοναδικού θησαυρού της θάλασσας. Από ένα εκλεκτό πιάτο στρειδιών ως συνοδευτικό σαμπάνιας στο μπαρ ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι ένα απλό και λαχταριστό πιάτο μύδια αχνιστά - το ιδανικό συνοδευτικό ενός ούζου σε μία ταβέρνα μπροστά στο κύμα, τα οστρακοειδή αποτελούν σημείο αναφοράς κάθε γεύματος που τα συμπεριλαμβάνει. Γνωρίζουμε όλα τα μυστικά της καλλιέργειας και της αλιείας αυτών των σπάνιων λιχουδιών της θάλασσας και ελέγχουμε βήμα προς βήμα όλη την ειδική διαδρομή από τη θάλασσα στο πιάτο σας. 

 

Οστρακοειδή με εγγύηση προέλευσης

Είμαστε περήφανοι που όλα τα οστρακοειδή μας έχουν "ταυτότητα" και εγγύηση προέλευσης. Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας με μοναδικό μας στόχο την άριστη και σταθερή ποιότητα. Παραλαμβάνουμε καθημερινά ολόφρεσκα προιόντα από εγκεκριμένους οστρακαλιείς και παραγωγούς των κόλπων, Καλλονής Λέσβου, Θερμαϊκού, Μαλιακού, Καβάλας, Βόρειου και Νότιου Ευβοικού, και από πιστοποιημένους οίκους της Ιταλίας, Ισπανίας και Γαλλίας.

Ο σεφ μας προτείνει

Κερδίστε τις εντυπώσεις σερβίροντας τα οστρακοειδή και τα θαλασσινά της MEGAOSTRAKON με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αναδείξετε τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους. 

Μάθετε δίπλα μας πώς να τα σερβίρετε με τον πιο επικερδή για την επιχείρησή σας τρόπο. Kαλέστε μας τώρα και κλείστε ραντεβού με έναν εκπρόσωπό μας στο 2351072213-4



Αχινοί

Τρώγονται μόνο τα αβγά τους και δεν συγκρίνονται σε γεύση με κανένα άλλο θαλασσινό. Τους τρώμε ωμούς, μόλις τους ανοίξουμε, με λίγες σταγόνες λεμόνι ή και χωρίς.

 

 

Στρείδια

Με γλυκιά και μαλακή σάρκα, θεωρούνται το πιο πολύτιμο όστρακο. Ανοίγονται πάντα ζωντανά και το κέλυφός τους είναι ιδιαίτερα σκληρό. Τρώγονται ωμά με λίγο λεμόνι ή κάποια ωμή σάλτσα και ελαφρά περασμένα στο γκριλ. Μπορούν να αρτυθούν με συνδυασμό χυμών εσπεριδοειδών που τους πηγαίνει πολύ.

 

 

Αχιβάδες

Θαλασσινό με γλυκιά γεύση, ιδανικό για μακαρονάδες (spaghetti alle vongole). Επίσης, μπορούμε να τις αχνίζουμε ώστε να ανοίξουν, με λίγο λάδι, κρασί, σκόρδο και μυρωδικά.