30 χρόνια επιμονή και πάθος για ποιότητα

Η Mega Ostrakon είναι μία σύγχρονη, κάθετη, πιστοποιημένη μονάδα, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των ζωντανών, θαλασσινών οστρακοειδών και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα κέντρα εξυγίανσης οστρακοειδών στην Ελλάδα.

Με αρωγούς την πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού μας και τις σχέσεις επαγγελματικής εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει, προσφέρουμε στους καταναλωτές ολόφρεσκα οστρακοειδή, καρκινοειδή και εχινόδερμα άριστης ποιότητας και υψηλής θρεπτικής αξίας, εφαρμόζοντας πιστοποιημένα συστήματα ποιότητας.

 

 

Αυστηροί έλεγχοι ποιότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια των προιόντων μας. Έχουμε πλήρη έλεγχο όλων των σταδίων συλλογής, εξυγίανσης, αποθήκευσης, συσκευασίας και αποστολής τους στους πελάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η ειδική διαδρομή των οστρακοειδών από τη θάλασσα στο πιάτο πραγματοποιείται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000.

Διασφαλίζουμε την ποιότητά με αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, όπως μικροβιολογικές αναλύσεις της σάρκας όλων των οστράκων και φυσικοχημικές αναλύσεις των νερών της θάλασσας και των δεξαμενών. Για ένα τόσο ευαίσθητο προιόν, εμπιστευθείτε τους καλύτερους.